Galatasaray Yardımlaşma Vakfı

Sakinlerimizle Tarabya Big Chefs e öğle yemeğine gittik. 15 Aralık 2017 Cuma günü, dışarıya çıkmak isteyen sağlıklı sakinlerimizle Tarabya Big Chefs e öğle yemeğine gittik. Servisle gidiş dönüş, sakinlerimize farklı bir mekanda zaman geçirmek değişiklik yarattı. Görüntüler için lütfen tıklayınız. Haliç Üniversitesi Öğrencileri sakinlerimizle takı yapmak üzere malzemeleri ile birlikte geldiler. Görüntüler için lütfen tıklayınız. Görüntüler için lütfen tıklayınız. Görüntüler için lütfen tıklayınız. GS Ku.

OVERVIEW

The site gsyardimlasmavakfi.org presently has an average traffic ranking of zero (the smaller the more traffic). We have inspected twenty pages within the web site gsyardimlasmavakfi.org and found five websites linking to gsyardimlasmavakfi.org. There are one contacts and addresses for gsyardimlasmavakfi.org to help you connect with them. There are two social network sites acquired by this website. The site gsyardimlasmavakfi.org has been online for eight hundred and eighty-eight weeks, nine days, nineteen hours, and twelve minutes.
Pages Crawled
Links to this site
Contacts
Addresses
Social Links
Online Since
Jun 2007

GSYARDIMLASMAVAKFI.ORG TRAFFIC

The site gsyardimlasmavakfi.org is seeing a variation amounts of traffic all through the year.
Traffic for gsyardimlasmavakfi.org

1 week
1 month
3 months
All time
Traffic ranking (by month) for gsyardimlasmavakfi.org

Last Year
Traffic ranking by day of the week for gsyardimlasmavakfi.org

Last Month

GSYARDIMLASMAVAKFI.ORG HISTORY

The site gsyardimlasmavakfi.org was first submitted to the registrar on June 25, 2007. As of today, it is eight hundred and eighty-eight weeks, nine days, nineteen hours, and twelve minutes old.
REGISTERED
June
2007

PERIOD

YEARS
MONTHS
DAYS

LINKS TO DOMAIN

Bakımevi, Huzurevi ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Aileden Biri Bakımevi

Aileden Biri çatısı altında sunulan hizmetler ile ilgili bilgi edinin. Aileden Biri Huzurevi ve Bakımevi Haberleri. Halit Kıvanç tesisimizi ziyaret etti.

E-Konsept Web Hizmetleri

Azı ya da fazlasıyla, ama sizi yansıtacak şeyi bulmaya çalışırız, sadece web sitesi yapmayız, bir işin web ayağı içi gereklilikleri düzenleriz, planlarız, öngörürüz. Gündem oluşturmak için jargona ihtiyaç duymayıp, gündemi belirleriz. Kullanıcı dostu sayfalar oluşturmayız, kullanıcının ihtiyaçlarına göre düşünür, çözüm üretiriz. Sizi dinler, soru sorar, tartışırız.

Galatasaraylılar Derneği Resmi Web Sitesi

Mustafa Cengiz ve Kurullarını Tebrik Ederiz. Dünya Tiyatrolar Günü Kutlu Olsun. 18 Sultani Turnuva Grupları ve Fikstürü.

WHAT DOES GSYARDIMLASMAVAKFI.ORG LOOK LIKE?

Desktop Screenshot of gsyardimlasmavakfi.org Mobile Screenshot of gsyardimlasmavakfi.org Tablet Screenshot of gsyardimlasmavakfi.org

CONTACTS

Selcuk Erdogmus

Selcuk Erdogmus -122956

Havyar Sok. 11/2 Cihangir, Beyoglu

istanbul, 34433

TR

GSYARDIMLASMAVAKFI.ORG SERVER

We found that a single page on gsyardimlasmavakfi.org took three thousand one hundred and twenty milliseconds to download. I could not detect a SSL certificate, so in conclusion our web crawlers consider this site not secure.
Load time
3.12 secs
SSL
NOT SECURE
Internet Protocol
89.106.17.98

NAME SERVERS

ns1.ekpanel.com
ns2.ekpanel.com

BROWSER ICON

SERVER OS

We discovered that gsyardimlasmavakfi.org is using the Microsoft-IIS/7.5 server.

HTML TITLE

Galatasaray Yardımlaşma Vakfı

DESCRIPTION

PARSED CONTENT

The site has the following on the homepage, "Sakinlerimizle Tarabya Big Chefs e öğle yemeğine gittik." We observed that the web site also said " 15 Aralık 2017 Cuma günü, dışarıya çıkmak isteyen sağlıklı sakinlerimizle Tarabya Big Chefs e öğle yemeğine gittik." It also stated " Servisle gidiş dönüş, sakinlerimize farklı bir mekanda zaman geçirmek değişiklik yarattı. Haliç Üniversitesi Öğrencileri sakinlerimizle takı yapmak üzere malzemeleri ile birlikte geldiler."

SEEK MORE BUSINESSES

YaşaMAMAK Gazetesi KİŞİLERİN DEĞİL HALKIN GAZETESİ

On August 2, 2012 in Haber. 8216;ın Düzenlediği İftar yemeği Siyasi, bürokrat ve mahalleliyi bir arada buluşturdu.

首页 - 关山月美术馆

四方沙龙2015年第五期 从 江南 到 深南 一个行者的艺术体验与文化记忆.

Guernsey Athletics NatWest Island Games 2009 - Aland

Wednesday, July 8, 2009. After bottling up the commentatorisms all week its time to let them out. Saturday, July 4, 2009.

Guernsey Athletics NatWest Island Games 2011 IOW

Welcome to the blog of the Guernsey Athletics team at the 2011 Isle of Wight Island Games. We will post news and views from inside the team during the course of the Games. Monday, June 24, 2013. Yes we have set up a new blog site for the 2013 Games taking place in Bermuda. Friday, July 1, 2011.

压力表耐震压力表隔膜压力表无锡广顺压力表4006017018

推荐产品 电接点压力表 耐震压力表 真空压力表 隔膜压力表 不锈钢压力表 数显压力表 精密压力表.